Draft equipment services

Από την μελέτη ως την συντήρηση, είμαστε δίπλα σου σε κάθε στάδιο που αφορά στον Draft εξοπλισμό της επιχείρησής σου.

Μελέτη

Η μελέτη από τα εξειδικευμένα στελέχη μας, χωρίζεται σε 3 μέρη:

  • Την εύρεση της ιδανικής θέσης κάνουλας στο Bar
  • Τον υπολογισμό της κατάλληλης διαδρομής σωληνώσεων
  • Την εκτίμηση της καλύτερης θέσης για την τοποθέτηση του ψυκτικού μηχανήματος

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός Draft περιλαμβάνει τις τρεις βασικότερες κατηγορίες

Άμεσης ψύξης

  • Τα βαρέλια αποθηκεύονται σε ψυκτικό θάλαμο στους 0 βαθμούς, με την προϋπόθεση πάντα τουλάχιστον ενός εφεδρικού βαρελιού. – Ανάλογα με την απόσταση του βαρελιού από την κάνουλα, ορίζεται ένας ψύκτης ανακυκλοφορίας (συνήθως από 1 μέτρο και πάνω).
  • Για την μεταφορά του προϊόντος από μεταλλικό βαρέλι μέχρι και την κάνουλα χρειάζεται προωθητικό αέριο (συνήθως για αποστάσεις έως 20 μέτρα). Σε διαφορετική περίπτωση η προώθηση γίνεται με μηχανικά μέσα.
  • Όσον αφορά τα βαρέλια keykeg προωθούνται με αθόρυβο κομπρεσέρ.

Ενδιάμεσης ψύξης

  • Το βαρέλι ψύχεται μέσω ψυκτικού μηχανήματος, γι’ αυτό και συνήθως προτιμάται η τοποθέτηση σε κοντινή απόσταση από το ψυκτικό μηχάνημα.
  • Για την προώθηση του προϊόντος μέχρι την κάνουλα, χρειάζεται προωθητικό αέριο.
  • Τα προϊόντα keykeg προωθούνται επίσης με αθόρυβο κομπρεσέρ.

Κάνουλα

Η κάνουλα χωρίζεται σε 2 τύπους:

  • Επιτοίχια κάνουλα – Αφορά μόνο το βρυσάκι της κάνουλας, το οποίο τοποθετείται σε επιτοίχια κατασκευή (πλακάκι – λαμαρίνα – κόντρα πλακέ).
  • Κάνουλα στο μπαρ – Προϋποθέτει τρύπα στον πάγκο, διαφορετικά τοποθετείται με βάση.

Τοποθέτηση

Για την τοποθέτηση, οι ώρες εργασίας είναι ανάλογες του εξοπλισμού και των προϊόντων. Για παράδειγμα, για την τοποθέτηση ενός προϊόντος ενδιάμεσης ψύξης, σε απόσταση 2 μέτρων, θα χρειαστούν περίπου 2 ώρες.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση που αφορά στο σερβίρισμα, τις πιθανές αιτίες βλαβών που ενδέχεται να προκύψουν αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισής τους, πληροφορίες υγιεινής που σχετίζονται με τον καθαρισμό της κάνουλας, των γραμμών μεταφοράς και του βαρελιού.

Μηνιαία συντήρηση εξοπλισμού (κατόπιν συμφωνίας)

Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τον απαραίτητο μηνιαίο έλεγχο και τη συντήρηση, σε 5 βασικά σημεία:

  1. Κάνουλα: Αποσυναρμολόγηση – Καθαρισμός – Λίπανση
  2. Κλείστρο βαρελιού: Έλεγχος – Λίπανση
  3. Ψύκτης: Έλεγχος – Καθαρισμός
  4. Μειωτήρας αερίου: Έλεγχος καλής λειτουργίας
  5. Γραμμές μεταφοράς: Έλεγχος πιθανών διαρροών προϊόντος ή διαρροές αερίου
  • Για όλα τα παραπάνω παρέχεται δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
draft-consultant

Φώτης Αργυρός

Draft Manager Consultant

Ονομάζομαι Φώτης Αργυρός, έχω γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και κατάγομαι από την Κέρκυρα. Από το 2003 ασχολούμαι επαγγελματικά με την draft beer ως τεχνικός. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στο εξωτερικό σχετικά με τις εγκαταστάσεις της draft και τον ποιοτικό έλεγχο αυτών. Εξειδικεύομαι στη σωστή ποιότητα και ροή της draft κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Τα τελευταία χρόνια έχω μπει και στον χώρο των draft cocktail ανθρακωμένων και μη. Στόχος μου είναι ο πελάτης να απολαύσει την draft πάντα όπως πρέπει.

Μερικοί συνεργάτες μας

Γιατί να συνεργαστείς μαζί μας

Έχεις τη δυνατότητα να ξεχωρίσεις, μέσα από custom-made προτάσεις προϊόντων

Εξοικονομείς χρήματα από την επιπρόσθετη στελέχωση της επιχείρησής σου

Έχεις πάντα έναν άνθρωπο να εκπαιδεύσει το νέο προσωπικό της επιχείρησης

Έχεις πάντα έναν άνθρωπο που μπορεί να λειτουργήσει συμβουλευτικά στο πλαίσιο της συνεργασίας σας

Κριτικές Συνεργατών

Είμαστε χαρούμενοι για την συμβολή μας

Σ’ αυτό το ταξίδι δεν είσαι μόνος!

Αν έχεις απορίες είμαστε στη διάθεσή σου:

ή τηλεφώνησε μας στο 210 6136700

X

Κατηγορίες