Θα είμαστε κλειστά την περίοδο 29 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το διάστημα θα διεκπεραιωθούν από 4/12/2023.

Beer consulting services

Σε βοηθάμε να δημιουργήσεις μοναδικές μπύρες, με συνταγές που θα καθορίσουν τον χαρακτήρα της μπύρας σου. 

Πως ξεκινήσαμε

To 2011 δημιουργήσαμε το πρώτο φυσικό κατάστημα οικιακής ζυθοποίησης στην Ελλάδα, το Beer Deli, μια εποχή που οι λέξεις homebrewing, οικιακή ζυθοποίηση κτλ ήταν λέξεις άγνωστες στην Ελλάδα.

Από τότε συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους στην Ευρώπη και έχουμε εμπλουτίσει το portfolio μας  και με άλλες δραστηριότητες όπως παρασκευή τυριών, αποσταγμάτων κ.α.

Συμβουλευτική παρασκευής μπύρας

Συνεργαζόμαστε με τα περισσότερα μικροζυθοποιεία στην Ελλάδα, παράσχοντας όχι μόνο πρώτες ύλες και εξοπλισμό αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω σε θέματα δημιουργίας νέων συνταγών, βελτιστοποίηση υπαρχόντων κ.α.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε εντάξει στη φαρέτρα μας και το κομμάτι της draft μπύρας, “στήνοντας” taproom, νέες γραμμές μπύρας σε υπάρχουσες μπυραρίες αλλά και αναλαμβάνοντας συμβόλαια συντήρησης και καθαρισμού.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην εμπλακούμε και στο κομμάτι του κοκτέιλ και του ποτού γενικότερα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού του μπαρ, δημιουργία λίστας κοκτέιλ και ποτών αλλά και εκπαίδευσης προσωπικού.

Για όλη τη διάρκεια συνεργασίας, στις παραπάνω υπηρεσίες γίνεται:

Ακριβής κοστολόγηση σε όλα τα κομμάτια

Συνεχής εκπαίδευση προσωπικού στη διαδικασία παραγωγής

Εκπαίδευση προσωπικού στη διαχείριση πρώτων υλών

Παρακολούθηση υπηρεσιών, με την συχνότητα που συμφωνείται

Πολ Εμμανουιλίδης

Beer Consultant

Ο Πολ Εμμανουηλίδης άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της μικροζυθοποιίας και της οικιακής ζυθοποίησης το 2009 και το 2011 άνοιξε το πρώτο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα που ασχολείται με την εισαγωγή εξοπλισμού και πρώτων υλών για την παρασκευή μπύρας στο σπίτι. Από το 2013 και μετά άρχισε να συνεργάζεται με πάρα πολλά μικροζυθοποιεία στην Ελλάδα, βοηθώντας τους στην δημιουργία νέων συνταγών μπύρας, όπως η μικροζυθοποιία Κυκλάδων (Nissos Beer), μικροζυθοποιία Σερρών (Voreia Beer), Volkan Beer κ.α.
Παράλληλα άρχισε η συμμετοχή του ως εισηγητής σε σεμινάρια γευσιγνωσίας στις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ελλάδα, στο χώρο της εστίασης.

Μερικοί συνεργάτες μας

Γιατί να συνεργαστείς μαζί μας

Έχεις τη δυνατότητα να ξεχωρίσεις, μέσα από custom-made προτάσεις προϊόντων

Εξοικονομείς χρήματα από την επιπρόσθετη στελέχωση της επιχείρησής σου

Έχεις πάντα έναν άνθρωπο να εκπαιδεύσει το νέο προσωπικό της επιχείρησης

Έχεις πάντα έναν άνθρωπο που μπορεί να λειτουργήσει συμβουλευτικά στο πλαίσιο της συνεργασίας σας

Κριτικές Συνεργατών

Είμαστε χαρούμενοι για την συμβολή μας

Σ’ αυτό το ταξίδι δεν είσαι μόνος!

Αν έχεις απορίες είμαστε στη διάθεσή σου:

ή τηλεφώνησε μας στο 210 6136700

Close ✕

Κατηγορίες