Σε βοηθάμε να δημιουργήσεις μοναδικές μπύρες, με συνταγές που θα καθορίσουν τον χαρακτήρα της μπύρας σου.
To 2011 δημιουργήσαμε το πρώτο φυσικό κατάστημα οικιακής ζυθοποίησης στην Ελλάδα, το Beer Deli, μια εποχή που οι λέξεις homebrewing, οικιακή ζυθοποίηση κτλ ήταν λέξεις άγνωστες στην Ελλάδα.
Από τότε συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους στην Ευρώπη και έχουμε εμπλουτίσει το portfolio μας και με άλλες δραστηριότητες όπως παρασκευή τυριών, αποσταγμάτων κ.α.
Συνεργαζόμαστε με τα περισσότερα μικροζυθοποιεία στην Ελλάδα, παράσχοντας όχι μόνο πρώτες ύλες και εξοπλισμό αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω σε θέματα δημιουργίας νέων συνταγών, βελτιστοποίηση υπαρχόντων κ.α.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε εντάξει στη φαρέτρα μας και το κομμάτι της draft μπύρας, “στήνοντας” taproom, νέες γραμμές μπύρας σε υπάρχουσες μπυραρίες αλλά και αναλαμβάνοντας συμβόλαια συντήρησης και καθαρισμού.
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην εμπλακούμε και στο κομμάτι του κοκτέιλ και του ποτού γενικότερα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού του μπαρ, δημιουργία λίστας κοκτέιλ και ποτών αλλά και εκπαίδευσης προσωπικού.
Beer Consultant
Ο Πολ Εμμανουηλίδης άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της μικροζυθοποιίας και της οικιακής ζυθοποίησης το 2009 και το 2011 άνοιξε το πρώτο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα που ασχολείται με την εισαγωγή εξοπλισμού και πρώτων υλών για την παρασκευή μπύρας στο σπίτι. Από το 2013 και μετά άρχισε να συνεργάζεται με πάρα πολλά μικροζυθοποιεία στην Ελλάδα, βοηθώντας τους στην δημιουργία νέων συνταγών μπύρας, όπως η μικροζυθοποιία Κυκλάδων (Nissos Beer), μικροζυθοποιία Σερρών (Voreia Beer), Volkan Beer κ.α.
Παράλληλα άρχισε η συμμετοχή του ως εισηγητής σε σεμινάρια γευσιγνωσίας στις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ελλάδα, στο χώρο της εστίασης.
Κριτικές Συνεργατών