Θα είμαστε κλειστά την περίοδο 29 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το διάστημα θα διεκπεραιωθούν από 4/12/2023.

Σχετικά με εμάς

To Beerdeli.gr είναι κάτι παραπάνω από ένα e-shop προϊόντων οικιακής ζυθοποίησης.

Από το 2011, είμαστε μία από τις πρώτες εταιρείες που διαθέτουν και εκπαιδεύουν το κοινό, στο μαγικό κόσμο παρασκευής μπύρας.

Είμαστε η πρώτη εταιρεία που πίστεψε στην ιδέα του homebrewing και επένδυσε στη δημιουργία φυσικού καταστήματος αποκλειστικά για οικιακούς ζυθοποιούς.

We love homebrewing

Το homebrewing είναι ένα απολαυστικό χόμπι αλλά, κυρίως, τρόπος ζωής. Από την πρώτη στιγμή καταφέραμε να ανέβουμε στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου, λόγω της μεγάλης αγάπης μας προς την μικροζυθοποίηση αλλά και την εμμονή μας για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε.

 

Μέσα σε λίγα χρόνια συνάψαμε συμφωνίες διάθεσης με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο όπως Brewferm, Fermentis, Mangrove Jack’s, BulldogBrews, Master Pint, Better Brew, Alcotec κ.α.

Με σκληρή δουλειά, πάντα δίπλα στον οικιακό μικροζυθοποιό, μας αρέσει να ακούμε αλλά και να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας. Άλλωστε το να μιλάς για την παρασκευή μπύρας είναι εξίσου ωραίο, όσο και να την φτιάχνεις. Απολαμβάνουμε ακόμα και σήμερα την παρασκευή μιας ιδιαίτερης μπύρας, και δοκιμάζουμε το αποτέλεσμα πάντα με παρέα αλλά και ένα καλό μεζέ.

Θέλουμε να μεγαλώσει η οικιακή μικροζυθοποίηση στην χώρα μας, πατώντας σε γερές βάσεις. Δεν βλέπουμε τον χώρο σαν ευκαιρία ή μόδα, αντίθετα, όλα αυτά τα χρόνια στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε και να ενημερώσουμε τον κόσμο για την μικροζυθοποίηση μέσα από συνέδρια, σεμινάρια αλλά και διάφορες εκδηλώσεις και διαγωνισμούς.

Είμαστε ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ελλήνων οικοζυθοποιών

Αποτέλεσμα του επαγγελματισμού μας είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα νέα ζυθοποιεία, ζητώντας μας να τους παρασκευάσουμε νέες συνταγές, οι συμμετοχές μας ως εισηγητές, σε όλες τις εκθέσεις (HoReCa, Zythognosia), καθώς οι συνεργασίες μας με μερικούς από τους καλύτερους σεφ και γευσιγνώστες της Ελλάδας.

Σ’ αυτό το ταξίδι δεν είσαι μόνος!

Αν έχεις απορίες είμαστε στη διάθεσή σου:

ή τηλεφώνησε μας στο 210 6136700

Close ✕

Κατηγορίες

Θα είμαστε κλειστά την περίοδο 4 - 7 Ιουλίου

Όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το διάστημα θα διεκπεραιωθούν από 8/7