Σύστημα Φιλτραρίσματος Υψηλής Πίεσης για Keg

46,00

Σύστημα φιλτραρίσματος υψηλής πίεσης για μεταφορά μπύρας, αποσταγμάτων και άλλων ποτών μεταξύ cornelius kegs με χρήση διοξειδίου άνθρακα. Συνοδεύεται από φίλτρο 1 micron για καθαρό, διαυγές αποτέλεσμα. Κατάλληλο για homebrewers και επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή

Περιγραφή

Σύστημα Φιλτραρίσματος Υψηλής Πίεσης για Keg

Το σύστημα φιλτραρίσματος υψηλής πίεσης σου επιτρέπει να μεταφέρεις αφιλτράριστη μπύρα, αποστάγματα ή άλλα ποτά από ένα cornelius keg σε άλλο, χρησιμοποιώντας διοξείδιο άνθρακα ως μέσο πίεσης. Το φίλτρο 1 micron αφαιρεί αιωρούμενα σωματίδια και προσδίδει διαυγές τελικό αποτέλεσμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φίλτρο 1 Micron περιλαμβάνεται
  • Υποδοχές σύνδεσης ½ inch BSP (British Standard Pipe)
  • Επιχαλκωμένοι σύνδεσμοι για αντοχή στην πίεση
  • Κουμπί εκτόνωσης πίεσης για αφαίρεση αεροθυλάκων
  • Συμβατό με τυπικά cornelius kegs
  • Λειτουργεί με CO2 για ασφαλή μεταφορά χωρίς οξείδωση

Για Ποιον Είναι

Απευθύνεται σε homebrewers που χρησιμοποιούν keg system, καθώς και σε επαγγελματίες σε bars, μπυραρίες και ξενοδοχεία που επιθυμούν φιλτραρισμένο, διαυγές ποτό χωρίς επενδύσεις σε βιομηχανικό εξοπλισμό.

Πώς Χρησιμοποιείται

  1. Συνδέστε το keg με την αφιλτράριστη μπύρα ή το ποτό στην είσοδο του συστήματος φιλτραρίσματος.
  2. Συνδέστε ένα δεύτερο, καθαρό keg στην έξοδο.
  3. Εφαρμόστε πίεση CO2 για να ξεκινήσει η μεταφορά μέσω του φίλτρου.
  4. Χρησιμοποιήστε το κουμπί εκτόνωσης για να αφαιρέσετε αεροθυλάκια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Συχνές Ερωτήσεις

Πρέπει η μπύρα να είναι κρύα για να φιλτραριστεί σωστά;
Ναι. Το καλύτερο αποτέλεσμα το έχετε όταν η μπύρα είναι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, κοντά στους -1°C. Η χαμηλή θερμοκρασία βοηθά στην καθίζηση των σωματιδίων και κάνει το φιλτράρισμα πιο αποδοτικό.